Szerettük volna azok számára is elérhetővé tenni a Holika Holika kozmetikumokat akik a fentiek miatt nem szeretnének külföldről rendelni: nálunk minden termék magyarországi raktárban található, és akár másnap kézbesítjük is neked.

Kis vállalkozásként, maximálisan téged a központba helyezve dolgozunk minden nap azért, hogy veled közösen kialakítsuk a neked megfelelő arcápolási rutinodat. Bízunk benne, hogy ha tőlünk rendelsz, akkor a kifogástalan minőségű eredeti terméken túl szeretni fogod a kedvességünket és segítőkészségünket, a gyors belföldi kézbesítést, a kényelmes fizetési módokat és reméljük, hogy egyre több izgalmas terméket hozhatunk el neked. Mi nem azért szeretjük a termékeinket, mert áruljuk, hanem azért áruljuk, mert szeretjük őket. 🙂 Napi szinten használjuk a webáruházban található Holikák nagy részét, így hiteles, valódi segítséget tudunk nyújtani a termékeinkkel kapcsolatban.

Mindenki bőre, bőrproblémája egyedi, azt szeretnénk, hogy a neked legmegfelelőbb termékeket rendeld meg tőlünk, keress minket bátran ha bármilyen kérdésed van a koreai arcápolással, a termékeinkkel, azok használatával vagy akár a megrendeléssel kapcsolatban. A webáruházat Andi kezeli, keresd őt bátran a hello@holika.hu címen.

Ha nem találod meg a webáruházban a keresett Holika Holika terméket, akkor is írj nekünk és megpróbáljuk mielőbb beszerezni neked. 🙂