Legújabb és legjobb kinézetű termékek
Beszerzőink szakmai csapata folyamatosan igyekszik feltárni Önöknek a legfrissebb, legújabb, termékeket. Ami ma egy új trend, az holnap már a weboldalunk új terméke.
 

Legjobb árak
Mivel online értékesítést folytatunk, nem kell drága bemutatótermet bérelnünk, és sok eladót alkalmaznunk, így nincsenek magas üzemeltetési költségeink. Továbbá nem kell nagy raktárkészletet fenntartanunk. Így hosszabb a szállítási idő, de amit ennek köszönhetően megspórolunk, abból termék áraink alacsonyan tartásával Önnek is spórolunk! Szerintünk megéri várni.
 

Kiváló minőség
Bútoraink és lakbrendezési kiegészítőink a legmagasabb minőségi előírások alapján készülnek. Beszállítóink termékfejlesztésében számos európai és amerikai tervezők vesznek részt. Tudjon meg többet a minőségi előírásainkról.

 

Letisztult, átlátható weboldal
Világos egyszerű felület, részletes termékleírás képekkel. Arra törekedtünk, hogy honlapunkon a lehető legáttekinthetőbb és legérthetőbb formában biztosítsuk Önnek a vásárláshoz szükséges információkat. Nagyszerű vásárlási élmény várja Önt! Tapasztalt munkatársaink és az átlátható weboldal segíti Önt abban, hogy vásárlása a Bighome.hu-n egyszerű és stresszmentes legyen. Weboldalunk biztonságos SSL tanúsítvány alatt fut. Az SSL egy általános biztonsági technológia, ami titkosított kapcsolatot hoz létre a szerverünk és a vásárló böngészője között. Így a vásárló adatai kódoltak és védve vannak.

 

Kiszállítás közvetlenül az ajtajáig
Profi és megbízható logisztikai partnereink biztosítják, hogy Ön a lehető leghamarabb megkapja a megrendelt terméket. A kiszállítási időt minden esetben telefonon egyeztetik Önnel, így nem érheti meglepetés. További szolgáltatásokra van szüksége? A ,,Fehér kesztyű” szolgáltatásunk azok számára áll rendelkezésre, akiknek több segítségre van szükségük. Tudjon meg többet a kiszállítási lehetőségeinkről.

 

Profi és tapasztalt ügyélszolgálat.
Legyen szó kérdésről, javaslatról, megjegyzésről vagy ha csak egyszerűen üdvözölni szeretne minket, az ügyfélszolgálatunk telefonon, e-mailben és az oldalunkon található chaten rendelkezésére áll minden hétköznap 7:00-tól 15:30-ig.