Termék/szolgáltatás megrendelési feltételek

Az alábbiakban megtalálja azokat a megrendelési feltételeket, amelyek vonatkoznak a https://www.megbizhatoweboldal.hu/ oldalon való megjelenésre.

  1. Regisztráció A https://www.megbizhatoweboldal.hu/oldalon való megjelenés előtt a felhasználóknak el kell fogadnia az alábbi feltételeket. A regisztrációhoz szükséges személyes adatokat meg kell adni, és azokat pontosan kell kitölteni. Az oldal üzemeltetői garantálják, hogy a személyes adatokat bizalmasan kezelik, és nem adják át harmadik félnek.
  2. Megrendelés leadásához a felhasználónak ki kell töltenie a megrendelő úrlapot. A megrendelés során meg kell adni a megjelenésre vonatkozó információkat, beleértve a megjelenés típusát, a weboldal nevét, az elérhetőségeket.
  3. Fizetés: A megrendelés árát előre kell fizetni az űrlap kitöltése után küldött díjbekérő alapján.
  4. Megjelenés időtartama: A megrendeléssel egyidejűleg a megrendelő és az üzemeltető kölcsönösen megegyeznek, hogy a bevizsgált weboldal, webáruház évente újra ellenőrzésre kerül.
  5. Elállás: Az előre fizetett megrendelések esetében a felhasználóknak joguk van elállni a megrendeléstől a megjelenés megkezdése előtt. Az elállási jogot írásban kell jelezni az oldal üzemeltetőinek.
  6. Jogi felelősség: A megjelenő weboldalak és webáruházak jogi felelőssége teljes mértékben a tulajdonosokat terheli. Az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget semmilyen jogi vita vagy követelés esetén a megjelenő weboldalakért és webáruházakért.
  7. Módosítások: Az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot arra, hogy bármikor módosítsák ezeket a feltételeket. Az új feltételek az oldalon történő közzététel után azonnal hatályba lépnek.
  8. Kapcsolatfelvétel Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a megrendelési feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségek egyikén.